Tuesday, January 19, 2010

Bucuresti sub asediul zapezii - din nou

A`nceput de ieri sa cada cate`un fulg, acum inca ninge.

Chiliman: "Din cauza soferilor cu cauciucuri de vara este blocat Bucurestiul; Noi ne`am facut treaba ! Ar trebui impuscati!"

Eu cred ca prostia chiar ar trebui sa doara. Duminica a inceput sa ninga incet incet si destul de frumos. M`am gandit "doar nu ninge iar ca nu au anuntat niciun cod galben". Luni dimineata haos binenteles niciun utilaj pe strada - si daca totusi erau pe strada nu aveau lamele pe jos. Tot a nins si tot a nins.

Astazi dimineata haos. Bucurestiul este iar la pamant. Cum se poate ca in capitala oarescui si vezi doamne europeana si toate vrajelile alea NICIUN utilaj sa nu vad intr`o ora din 13 sept pana in Militari? Si sunt echipat cu 4 cauciucuri de iarna asa cum zic mai marii nostrii si tot abia plec de la semafor.

Partea proasta e ca, pe anumite portiuni chiar poti sa circuli cat de cat - chiar si cu zapada. Bucurestenii nu stiu sa mearga pe zapada. Da! se uita in oglinizi si sunt cat de cat atenti (nu ma refer de toti soferii de dube si altele) dar pe zapada nu au nicio treaba. Se pleca de la semafor in grup compact de 10-20 de masini si viteza maxima era 20 km/h.

Las`o in doamne iarta`ma de treaba. Si binenteles ca din cele 3 (si uneori chiar 4 - cand se baga disperatii) benzi de pe Iuliu Maniu acum erau 2 - masinile de pe stanga si masinile de pe dreapta. Ca vezi doamne sa ai 1 metru fata de masina din dreapta/stanga sa nu cumva sa .. CE?!

Sunteti incompetenti. Voi cei care trebuie sa va faceti treaba in tara asta (Oprescu astazi "am mustrat firmele care se ocupa de deszapezire" - ATAT? atunci... bine) si toti cei alti multi care habar nu aveti sa mergeti cu masina (in general si mai ales pe zapada) si cu toate astea nu va urcati hoitu in Metrou sau alte mijloace de transport.

Sa traiti bine !

later edit :


No comments:

Post a Comment