Tuesday, February 12, 2013

Regular day

Te trezesti, te speli, te duci la munca, te intorci acasa.

Ca orice om normal, apt dpdv psihologic, proaspat ajuns acasa, ai vorbi cu cineva despre orice altceva decat work related crap. Si nu`i nici dracu acasa; esti singur. Sucker!
Aprinzi lumina, faci niste galagie si auzi.. In cealalta camera se aude miscare.. vine spre tine.. mai aproape.. tot vine.. si apare in usa. Cu juma` de limba atarnand din gura printre cei 3 dinti scosi din fata, proaspat trezita din somn si cu o privire fuzzy: piqinezul colegilor; o rasa foarte activa de potai mai ales la varsta de 15 ani cat are patrupedu - not.

Serios? Te intampina un caine? O persoana de sex opus nu ar suna mai bine? Daca ma gandesc, cine draq termina munca la ora 17:30 ca mine? Ma duc la 9 jumate si termin dupa 8 ore de dat click`uri. La ora aia 60% din bucuresteni inca sunt la munca (timp in care eu imi aleg in sictir si fara sa ma grabesc locul de parcare potrivit - la ora aia pe alese mai ceva ca la piata), 10% inca dorm ca au fost azi noapte la munca si restul de 20% sunt someri sau "liberi profesionisti" aka "entrepreneur" - nebunie cu rahat + miezul din gogoasa iti dai seama. Deci raspuns final ori un patruped ori somera pe care o intretii, burtoasa de altfel ca nu ai avut bani de prezervativ, saracule.
Cainele tocmai ce a crescut in ochii mei.

In orice caz; te uiti la el si zici sa schimbi 3 vorbe cu stirbul, urat mirositorul, ma-ling-in-fund-si`mi-place` patruped.
- Ce viata de caine! Te doare la bishboaca (e o ea). Te trezesti, ti se da de mancare, cineva iese cu tine la plimbare pana in camp (sa te rupi de inhibitii cu coada pe sus si sa adulmeci noutatile lasate peste zi de canishul de la 4 - nu il mai suportam pe labradorul de peste drum), eventual te mai si mangaie a imbarbatare ca esti constipat si azi ai facut doar shu-shu, iti mai da putin de mancare mai pe seara si te culci iar. Maine e o noua zi. E rau?

Daca stau sa ma gandesc, paduchiosu` iese zilnic in "oras", eu o data pe saptamana si atunci sa ma duc la ABC`ul din colt sa imi iau o supa instant si o bere - ca ghici ce! sunt constipat. Nu mai vorbesc sa ma mangaie si pe mine pe.. cap... cineva.

Top tip of the day: Viata de caine rullllz


O melodie


2 comments:

  1. Adevarat iti place.
    Stiu ca e foarte neplacut si enervant, dar "Incearca sa faci ceva in privinta asta". Pt caine e prea tarziu, tu poti sa faci ce vrei daca te decizi sa iesi din zona de confort si sa accepti sa fi un pic calcat pe nervi.
    Nu fa un monument din suferinta asta in fata caruia sa te inchini vesnic. Nimeni nu merita sa ii faci un astfel de "bine" nici tu nici cei din jurul tau.
    Chiar ai cum sa iesi din asta, si e ok.

    ReplyDelete
  2. Adevarat ca la sfaturi toata lumea se pricepe, chiar si eu :)

    ReplyDelete